0-24 Mobilitásgarancia

A nap 24 órájában, a teljeskörű kényelem érdekében.

Allianz Partners Mobilitásgarancia
Érvényesség: első forgalomba helyezéstől számított 3 év


Amennyiben elakad, illetve segítségre szorul, kérjük elsőként értesítse az Allianz Partners Mobilitásgarancia telefonközpontját: 

+36 1 814 9509 

Kérjük fokozottan ügyeljen arra, hogy a Allianz Partners Mobilitásgarancia kizárólag akkor nyújthat szolgáltatást Önnek és utasainak, amennyiben az Ön gépjárműve utazás közben, mindennapos, szakszerű és jogszerű használat mellett akad el, válik közúti forgalomban való részvételre alkalmatlanná. Ezt követően a szolgáltató kizárólag akkor jogosult segítséget nyújtani, amennyiben Ön, illetve a járműben utazók a Allianz Partners Mobilitásgarancia szolgáltatót értesítik, bízzák meg a gépjármű vontatásával, helyszíni javításával. Amennyiben a Allianz Partners Mobilitásgarancián kívül Ön más szolgáltatót bíz meg bármely tevékenység megszervezésével vagy kivitelezésével, abban az esetben a Allianz Partners Mobilitásgarancia nem nyújthat Önöknek szolgáltatásokat! 

1. Helyszíni segítségnyújtás, vontatás

Ha a problémát műszaki meghibásodás, baleset, defekt, üzemanyag kifogyása vagy hibás üzemanyag tankolása, kulcs elvesztése vagy működésképtelensége, a jármű elakadása okozza, 200 Euró költségig a Allianz Partners Mobilitásgarancia állja a helyszíni javítást vagy fedezi a legközelebbi Cenntro-szervizbe történő vontatás és - ha szükséges - 2 nap (hétvége esetén 2 hétvégi nap +2 nap) tárolás költségeit.

2. Mobilitás

Amennyiben az Ön járműve műszaki meghibásodás, baleset, defekt, üzemanyag kifogyása vagy hibás üzemanyag tankolása, kulcs elvesztése vagy működésképtelensége, a jármű elakadása miatt válik közúti közlekedésre alkalmatlanná, a meghibásodás a lakhelyétől távolabb, mint 50 km-re történik, és a javítás 24 óránál tovább tart, Ön az alábbi szolgáltatások egyikét is igényelheti:

a) Csereautó 

Az Allianz Partners Mobilitásgarancia cserautót biztosít Önnek a javítás idejére, de legfeljebb 5 napig, legfeljebb 80 Euró/nap költségig. Kérjük, legyen tekintettel arra, hogy a csereautóhoz köthető egyéb biztosítások illetve üzemanyag költségét, az úthasználati díjakat Önnek kell állnia.

b) Tovább- vagy hazautaztatás 

Az Allianz Partners Mobilitásgarancia megtéríti a tovább- vagy hazautazásához vásárolt buszköltségét, másodosztályú vonatjegyét, vagy – ha a busz- vagy vonatút több mint 8 órán át tartana – a repülőjegyét turista osztályon, személyenként legfeljebb 200 Euró értékhatárig, illetve taxiköltségét összesen 200 Euróig.

c) Szállás 

Az Allianz Partners Mobilitásgarancia megtéríti szállásköltségét legfeljebb 3 éjszakára és 80 Euró/éj/főig. Az elszállásolás a helyi feltételektől függ.

3. Gépjármű visszaszállítása külföldről

Ha a problémát műszaki meghibásodás vagy baleset okozza és az autó 14 napon belül nem javítható, az Allianz Partners Mobilitásgarancia visszaszállítja gépkocsiját az lakhelyéhez legközelebb eső szakszervizbe vagy lakhelyére, és a visszaszállítás költségét 500 Euróig átvállalja.

4. Gépjármű átvétele

Az Allianz Partners Mobilitásgarancia vállalja a megjavított gépkocsijához eljutás költségét, vonattal első osztályon, busszal vagy – ha a távolság kisebb, mint 50 kilométer – taxival, 100 Euró értékhatárig.  A fenti szolgáltatásokra jogosultak: Az autót vezető személy és minden további személy, aki a meghibásodás időpontjában, jogszerűen az autóban tartózkodott.

A fenti szolgáltatásokra jogosultak: Az autót vezető személy és minden további személy, aki a meghibásodás időpontjában, jogszerűen az autóban tartózkodott.

Földrajzi lefedettség (az esemény helye): Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, San Marino, Románia, Szerbia, Montenegró, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svájc, Törökország, Nagy-Britannia, Vatikán, Portugália, Svédország, Gibraltár.